Најдобрата навивачка кореографија на сите времиња (ВИДЕО)

Ова не се прераскажува, треба само да се погледне и делува навистина импресивно. Како човек да гледа филм за историјата на клубот. Ултрасите на Салернитана направија кореографија за паметење, која многумина во ултрас светот ја прогласија и за најдобра на сите времиња.

Затоа што делува импресивно и треба организација на невидено ниво, може само да замислите колку време е потребно сето ова да се нацрта, изработи и да се организира за сѐ да делува спектакуларно и неверојатно.