Швајцарскиот фудаблер Џердан Шаќири беше фотографиран во Ибица на јахта со три атрактивни девојки и неколку пријатели.

Фудбалерот на Ливерпул решил да се одмори по напорната сезона, па си најде начин како да се опушти пред предизвиците во следната сезона.