Луда одмазда: Не сакал да се слика со него, па овој решил да има секс со жена му (ФОТО)

Големо внимание во американската јавност во претходните ггодини привлече легендарниот кошаркар Скоти Пипен и неговата поранешна сопруаг Ларса.

Разводот предизвика голем број реакции, поради тоа што Ларса долго време имала состаноци со други мажи и објавувала голем број провокативни фотографии.

Се шпекулираше дека таа е и со познат рапер, кој ја искористил како одмазда кон Пипен.

„Се сеќавам на неговата приказна. Ми кажа дека се сретнале со Пипен, а тој не сакал да се сликаат, па поради тоа имал секс со жена му“, открива пријател на раперот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)