Ибрахимовиќ „го наместија“: Со мојот сакан на одмор! (ФОТО)

Златан Ибрахимовиќ се наоѓа во Дубаи пред да почне Светското првенство во Катар, но и таму е атракција со својата појава, за што најдобро покажа една „солена“ шега на една атрактивна Русинка.

На Инстаграмот на Лина Шох, вчера е појавила фотографија од неа и од Златан, на една плажа во Дубаи. Меѓутоа, во описот на фотографијата пишува:

„Со мојот сакан на одмор. Не можам веќе да ја кријам нашата романса“

Се разбира дека станува збор за шега, но Лина Шох, со своите близу 11.000 следбеници, но и со својата атрактинвност, направи оваа фотографија, заедно со пораката да биде преземена од многу медиуми, за сеир на Ибрахимовиќ.

Негова долгогодишна партнерка е Хелена Сегер, која е 11 години повозрасна од Златан, па фотографиите со помлади девојки сигурно не се пријатни. Сегер и Ибрахимовиќ се заедно веќе 20-тина години, но не се во брак.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lina Shokh (@linashokh)