Хокеарка го напушти спортот и направи профил на сајт за возрасни (ФОТО)

Микајла го „топеше мразот“ додека беше на хокеарските терени со нејзиниот заводлив изглед, но реши да се откаже од спортот и да отвори профил на сајт за возрасни поради брза заработка.

На социјалните мрежи има околу 3,2 милиони фанови, а сега објавува провокативни фотографии на „Онли Фенс“ и претплата на својот канал наплаќа по 17 долари месечно.