Фудбалер на Арсенал дивееше и си го уништи скапиот автомобил (ВИДЕО)

Фудбалерите на Арсенал сезонава не се најдобри на теренот, а на дел од нив не им оди добро ниту надвор од него. Еден од нив е Џо Вилок, кој почна да добива шанса кај тренерот Микел Артета.

На интернет се појави видео од неговото дивеење по улица, а на крајот загуби контрола врз возилото и си го уништи скапиот автомобил.