Додека Македонија ја газеше Словенија, Паткари ја „запалија“ Струга! (ВИДЕО)

Навивачката група Паткари од Струга не можеше да посака подобар ден од денешниов за прослава на 30 години од своето постоење. Додека Македонија ја газеше Словенија на Арената во Скопје, струшките навивачи направи прекрасно пиротехничко шоу на кејот на реката Црн Дрим.