Десеткилометарско пиротехничко шоу ни доаѓа од Африка! (ВИДЕО)

Навивачите секогаш знаат да направат шоу и да го воодушеват светот, а последното пиротехничко чудо во ултрас светот ни доаѓа од Африка.

На социјалните мрежи беше објавено видео на кое може да се забележи десеткилометарско пиротехничко шоу, кое го приредија ултрасите на тунискиот клуб Намамет, спектакл каков што досега никогаш не било забележан.

Nabeul : Hammamet, Club Africain 17/10/2020 Amazing Pyro Show with 10 km

Posted by Ultra Style on Saturday, October 17, 2020