Типстер Mанија, турнир за спортско обложување на 2win.мк

Од 14.06.2024 до 26.06.2024 на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, започнува ТИПСТЕР МАНИЈА, турнирот за спортско обложување со добивки до 300.000 денари

Со натпреварот помеѓу Германија и Шкотска во 21 часот, денес започнува Европското фудбалско првенство. Видеолотарија Касинос Австрија од денес, со цел да внесе дополнителна возбуда кај сите спортски фанови на најдобрата платформа за интернет игри на среќа во земјава- 2win.мк, започнува со Типстер манија- турнирот за спортско обложување.

Од 14.06.2024 до 26.06.2024 спортски онлајн турнир со кеш добивки до 300.000 денари за играчите во категоријата спортско обложување. Кеш добивките се освојуваат со собирање поени и позиционирање на првите 30 места на ранг-листата. Можност за освојување имаат само учесниците во видеолотариските игри на среќа. Сите детали кои се однесуваат на правилата се достапни на следниов линк.

Обложувајте се и играјте одговорно со најдобрите на единствената легална платформа за интернет игри на среќа -2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #2winmk #онлајн #типувајонлајн#ЏЕКПОТМАНИЈА