Познати се првите 30 добитници од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“

Познати се најсреќните 30 добитниците на награди од првото коло на наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“ која станува попопуларна од ден во ден. Конечниот список е веќе објавен на единствената легална платформа за игри на среќа во земјава, 2win.mk.

По завршеното прво коло од наградната игра „ИГРАЈ, СОБИРАЈ И ОСВОЈ“, веќе се познати и 30 добитници на наградите. Тие ќе се радуваат на скутер, електро тротинет, велосипед, рачен дигитален часовник, како и многу парични награди и во двете категории.

На единствената легална платформа за игри на среќа, 2win.mk, во тек е второто коло кое носи нови можности за награди. Списокот на награди и во второто коло го сочинуваат првите 30 најсреќни учесници со следниот распоред на нивоа на доделени награди, кои се исти за двете категории (видеолотарија и електронски игри, спортско обложување):

Место на ранг листа

Број на награди по категорија по коло

 

Вид на награда

1

1

 

МОТОР – СКУТЕР 50цц

2

1

 

ЕЛЕКТРО ТРОТИНЕТ

3 - 4

2

 

ВЕЛОСИПЕД

5 - 6

2

 

РАЧЕН ДИГИТАЛЕН ЧАСОВНИК

7 - 10

4

 

ПАРИЧНА НАГРАДА 12000 денари

11 - 20

10

 

ПАРИЧНА НАГРАДА 6000 денари

21 - 30

10

 

ПАРИЧНА НАГРАДА 3000 денари

Вкупно награди

30

 


 

Во текот на наградната игра ќе се доделат вкупно 240 награди во 3 кола за секоја категорија, како и главни награди, на крајот на наградната игра, за секоја категорија. Наградната игра се изведува преку единствената легална платформа за игри на среќа 2win.mk во двете категории: видеолотариски и електронски игри, и спортско обложување. Главната награда е 1 милион денари, која ќе биде доделена и во двете категории на крајот на наградната игра. Правилата за наградната игра се објавени на играчката платформа 2win.mk.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОЈ