Возач откорна браник од автомобил и удри по ривалот (ВИДЕО)

Сериозен инцидент се случи на трката на НАСКАР во Ричмонд, каде што американскиот возач Џои Гасе од нервоза откорна браник од својот автомобил и го фрли кон еден од неговите ривали.

Гасе си го уништи возилото при еден инцидент со Досон Крем, па затоа реши да му се одмазди во 171. круг кога го фрли браникот кон неговото возило.