Леванте ја промовираше Андонова, Барди веднаш ѝ посака добредојде (ВИДЕО)

Најдобрата македонска фудбалерка Наташа Андонова денеска беше промовирана во дресот на Леванте, кадешто настапува и македонскиот репрезентативец Енис Барди.

Леванте денеска ги промовираше и Редондо и Џема, а Барди ѝ посака добредојде на македонската репрезентативка во Леванте.