Како скеч од К-15, Валверде и Дијаз играа оро на гости кај Ѓулер! (ВИДЕО)

Арда Ѓулер правеше домашна сакра-забава во Мадрид, а од неговите клупски соиграчите беа поканети Феде Валверде и Брахим Дијаз.

Во еден момент Валверде и Дијаз се фатија за оро, учеа да играат турско оро. Не само тие, туку и дел од другите гости не се снаоѓаа најдобро, па орото изгледаше исклучително комично.