Параглајдерист во последна секунда избегна смрт (ВИДЕО)

Американскиот параглајдерист Кевин Филип избегна смрт во последна секунда, откако претходно го погоди силен ветар и се заплетка при падот.

Филип по очајнички обид успеа да го активира безбедносниот падобран, па буквално во последна секунда избегна смрт.

„Нема време за умирање“, напиша Филип по видеото кое се појави на социјалните мрежи.