Потпиша договор од 97 милиони евра, а живее во - камп приколка (ФОТО)

Марлон Хамфри настапува за Балтимор Рејвенс и потпиша договор вреден 97 милиони долари, но паузата меѓу сезоните ја минува во камп-приколка, иако има доволно пари да си овозможи луксуз.

Причина за тоа бил коронавирусот, кој ги одложил сите негови активности на куќата која ја гради и во која планира да живее во иднина.

„Со короната се одложија работите. Очекував да биде средена куќата за побрз период, но сепак морав да се преселам во камп приколка и така се поврзав повеќе со природата. Па сега живеам во камп приколка за време на паузата меѓу сезоните“, кажа Хамфри.