Полицајци на улица застрелаа ММА-борец (ВИДЕО)

Поранешниот ММА-борец Хозе Карлос Коимбра беше убиен на улица од страна на полицијата, откако почнал да напаѓа луѓе, а потоа да скока во полициски автомобил.

На почетокот делувало дека Коимбра ќе се смири, но сепак тоа не се случило и поранешниот борец продолжил да прави проблеми, по што полицијата немала друг избор освен да го застрела.

Полициските службеници се обиделе да му помогнат, откако претходно го застрелале, но борецот го загубил животот.