Урнебесно: Моментот кога Кројф го учеше Стоичков да скока на јаже (ВИДЕО)

На социјалните мрежи се појави интересно видео на кое може да се забележи како Јохан Кројф го учел Христо Стоичков да скока на јаже.

Холанѓанецот се обидува да му објасни на Стоичков како треба да скокне, но не него не му оди од рака, па на крајот Кројф го зема јажето за да му покаже како е правилно.