Урнебесна прослава на гол во Уругвај (ВИДЕО)

Во светот на фудбалот некои фудбалери остануваат запаметени по нивните епски прослави на головите, но овие фудбалери од Уругвај сигурно нема да останат запаметени.

 Станаа хит на социјалните мрежи, а еве и зошто.