Урнебес: На Циципас му се скрши рекетот среде поен, па остана само со рачката во рака (ВИДЕО)

Сѐ и сешто може да се види на спортските терени, ама вакво нешто не се случило. Стефанос Циципас во Хамбург играше против Србинот Филип Крајиновиќ и на ритрн по сервис на противникот му се скрши рекетот.

Крајиновиќ сервираше, а Цисипас го удри топчето и го врати во полето на Србинот, ама остана само со дршката од рекетот во рака, зашто другиот дел одлета.

Урнебесната ситуација го изнасмеа цел свет.