Унгарците запнаа да примат гол, Распадори го прифати подарокот (ВИДЕО)

Унгарија и Италија играат во директен дуел за прво место во групата 3 од А-дивизијата во Лигата на нации. Мечот во Будимпешта беше отворен во 27. минута со еден гол под кој се потпиша Распадори, но е рамен на автогол. Унгарците како да запнаа да примат гол, па 2-3 пати им „асистираа“ на Италијанците.