Три „воспитни“ шлаканици, па загуби од Енди Мареј! (ВИДЕО)

Агрентинскиот тенисер, Хуан Игнасио Лондеро, незадоволен од играта против Енди Мари од кого загуби со 6-2, 2-6, 3-6, си удри три шлаканици за време на една од паузите на натпреварот.