Селски комедии: Како да утнете празен гол од еден метар (ВИДЕО)

Не е ни чудо што овој напаѓач е аматер и игра во регионалната кантонална лига на Тузла во БиХ. Сам пред празна мрежа, успеа да промаши, ама не само тоа топката по ударот наместо кон голот се врати наназад. Соиграчите не можеа ништо друго да направат освен да се фатат за глава.