Сака јавна еднорог во базен, па светот се преврте од смеење кога – падна во вода (ВИДЕО)

Младото англиско крило од Арсенал, Бујако Сака ја изнасмеа светската јавност, откако реши да се качи на гумен еднорог во базен, па после три секунди се преврте од него.