Редар сакаше да глуми фудбалер, па тресна на теренот (ВИДЕО)

На почетокот на натпреварот меѓу Чешка и Белгија беше забележана една смешна ситуација, кога еден од редарите се обиде да ја шутне топката, но не успеа во тоа и тресна на тревникот.