Пике се загледа во мобилниот и го снема - падна во дупка! (ВИДЕО)

Жерард Пике беше на настан на неговата Кингс лига Америка, кога едно момче со дрес на Барселона побара да му се потпише. Тој тргна кон него, но се загледа во телефонот и оддеднаш - го снема! Не забележа дека дошол до работ од платото, па падна во празнина. На видеото не се гледа дека станал и бил во ред, без повреди.