Најглупавата глума во историјата на фудбалот (ВИДЕО)

Ова е снимка од селски меч во Гватемала, третолигашки меч на кој еден фудбалер реши да глуми, ама испадна повеќе глупак, одошто нешто направи со својата глума. А, и никој не сфати што му беше целта. Уште повеќе што се обиде да глуми во момент кога мечот беше во прекин.