Лудило во БиХ: Родители крвнички се тепаа на јуниорски меч во Високо! (ВИДЕО)

Вакви сцени не се необични, ги имало и во Македонија, ама најдобро го отсликуваат тоталното лудило на Балканот. Во Високо, БиХ, јуниорски тимови на Босна и Олимпија играа фудбалски меч, по што избија нереди...

Се тепаа родители на децата, па неколкумина завршија и во брза помош со потешки повреди. Полицијата после убидот, сега го истражува целиот случај пред да напиште кривични и прекршочни пријави.