И ова се случи во светскиот фудбал - гол со клизачи од пола терен (ВИДЕО)

Дион Чарлс, фудбалерот на англиски Болтон, даде гол за паметење – со клизачи од пола терен. Во фудбалот паднале најралични луди и атрактивни голови, само уште ова го немавме видено.