Бразилски мајстории: Со ножички од 18 метри даде спектакуларен гол (ВИДЕО)

Наградата за гол на годината, популарната награда „Пушкаш“ веќе е доделена на Јужнокореецот Сон, ама овој гол од Бразил слободно може да се каже дека го надминува, зашто Рожерио од Хувентуде успеа да погоди неверојатно – со ножички од 18 метри!

Коментар за голчиштето – не е потребен!