Балканско лудило: Албански прволигаши си удрија епски ќотек кој заврши со – крвави глави (ВИДЕО)

Пресметката на Билис и Лачи во албанската елита донесе типично балкански хаос – ќотек. Еден црвен картон испровоцира масовна тепачка во која летаа, клоци, боксови, па завојуваните страни едвај ги разделија. Исходот од сето ова – раскртвавени глави.