Арсенал извади нов голман – пацер! (ВИДЕО)

Лондонски Арсенал извади нов „талент“ меѓу диреците, младиот голман Артур Оконово, кој се посрамоти на првиот предсезонски меч со Хибернијан, откако направи пацерска грешка за да прими гол, а јавноста да се преврти од смеење.