Фалангата не ги пушташе ракометарите во соблекувалната - Нема да ве оставиме! (ВИДЕО)

Секој напишан збор ќе биде излишен. Едноставно, само уживајте во триминутното шоу на македонските навивачи по мечот Македонија - Данска...