„Спиев со најмалку 2.000 жени во мојот живот, а еднаш си го скршив и пенисот“

Поранешниот кошаркар на Чикаго булс, Денис Родман откри дека спиел со повеќе од 2.000 жени, од кои барем 500 од нив биле проститутки, а откри и други интересни детали од неговиот живот.

Родман откри дека спиел со жените на различни места, како и во просториите на салата во Чикаго, а призна дека имал и многу лоши искуства, при што еднаш си го скршил пенисот.

„Бев на една забава. Мојата девојка сакаше да имаме секс. Ми кажа дека сака да проба нешто ново, да скокнам на неа. Го направив тоа, а мојот пенис се скрши“, призна Родман.