Сопруга снимила фудбалер како скока во смрт пред очите на децата (ВИДЕО)

Туристот од Холандија кој трагично настрада на Мајорка при обид да скокне од карпа всушност бил поранешен фудбалер на Витезе, а неговото име е Мурад Ламрабате.

Фудбалерот се обидел да скокне од карпа, но очигледно направил погрешна проценка, па го загуби животот, а неговата сопруга успеа да го сними моментот.

Тој удрил директно во карпа, додека го гледале сопругата и неговите деца.