Општ хаос во Мексико: Додека децата играа фудбал, фановите крвнички се пресметаа! (Видео)

Се почесто сме сведоци на големи тепачки на трибините од страна на страствените фанови кои покрај тоа што неизмерно ги бодрат своите клубови, често пати доаѓа и до нивна пресметка за време на натпреварите.

Такво видео овој пат ни пристигна од Мексико, каде што додека младите фудбалери играат на зелениот терен, нивните фанови крвнички се пресметуваат на трибините.