Не ги пуштија на стадион, па навивачите ги наполнија околните згради! (ВИДЕО)

Фудбалскиот шампионат во Сирија продолжи минатиот викенд без присуство на гледачи на трибините, но тоа не ги спречи да се организираат и да го гледаат групно натпреварот на своите омилени екипи.

Трибините беа празни, но околните згради беа преполни со гледачи, кои ги поддржаа екипите.