Најзгодната спортска водителка чека бебе со најголемиот пацер меѓу голманите (ВИДЕО)

Атрактивната спортска водителка Дилета Леота привлекува внимание секаде каде што ќе се појави, а овој пат преку социјалните мрежи објави дека чека бебе со најголемиот пацер меѓу голманите, Лорис Кариус.

Дилета ги извести своите фанови на Инстаграм за убавите вести дека со Кариус наскоро ќе станат родители.

„Мораме да ви кажеме нешто. Но можеби го знаевте тоа? Ќе експлодираме од среќа. Ние и мојот стомак. Наскоро ќе бидеме тројца“, напиша Италијанката.