Најлудиот автограм на Роналдињо: Девојка без градник побара потпис на маичката (ВИДЕО)

Бразилската ѕвезда Роналдињо го даде најлудиот автограм во кариерата, откако една девојка побара од него да ѝ се потпише на маичката, па Бразилецот се збуни кога виде дека таа не носи градник. Но, не му затрепери раката на Роналдињо, кога тргна да се потпишува преку градите на згодната девојка.