Лудило во Бразил: Баба се соблече и почна да танцува на трибините (ВИДЕО)

Во јужноамериканскиот фудбал секогаш може да се забележат необични сцени, а последната ни доаѓа од мечот меѓу Спорт Ресифе и АБЦ (4-1), кога една баба се соблече и почна да танцува на трибините.

По последниот судиски свиреж, бабата се соблече само по градник и ги шокираше присутните на стадионот.