Урнебес: Шек заврши под новогодишна елка, сите се чудат како не ја – урна (ВИДЕО)

Кени Смит и Шекил О'Нил решија да се тркаат, ама Смит го турна горостасот и тој заврши под новогодишната елка, за да предизвика бураа од смеење зашто само нозете му висеа, ама и сите да останат без зборови – како не ја урна цела накитена елка?