Нема закачање со Лука Дончиќ: Словенецот веднаш тргна да се тепа (ВИДЕО)

Можеби сезоната официјално не е започната, но Лука Дончиќ нема да трпи провокации од противниците. 

Утринава Далас одигра контролна средба со Лос Анџелес клиперс, а Дончиќ влезе во „клинч“ со еден противнички кошаркар. Судиите му досудија чекори на Словенецот и додека тој се чудеше на нивната одлука, Теренс Ман грубо му ја одзема топката од рацете. 

На Дончиќ тоа воопшто не му се допадна.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Luka and Terance Mann getting heated. 👀😳

A post shared by House of Highlights (@houseofhighlights) on