Грчки Панатинаикос си го промени името! (ФОТО)

Екипата на Панатинаикос од Атина си го промени своето име, откако потпиша спонзорски договор со компанијата „Актор“.

Грчката екипа соопшти дека компанијата е гигант во светот на архитектурата во Грција и ќе добие одлична финансиска помош, иако засега не се открива сумата.