Урнебес: На коментатор на „Беин Спорт“ лиги му потекоа за задникот на Хрватка (ВИДЕО)

Коментатор на ТВ-гигантот „Беин Спорт“ не можеше да одолее на кадарот од бујниот задник на хрватска навивачка во Доха, па лиги му потекоа и светот прсна од смеење откако се појави видеото, кое стана вирален хит.