Старт за во затвор – буквално! (ВИДЕО)

Кога за некој брутален старт ќе се каже „старт за во затвор“, во буквална смисла на зборот е потегот на украински фудбалер во пресметка од втората лига. Што сакаше да направи фудбалерот со потегот, тешко дека некој би го објаснил.