Спировски претставен во АЕК Ларнака: Ќе го дадам својот максимум (ФОТО)

АЕК Ларнака денеска го промовираше Стефан Спироски во својот состав, кој ќе соработува заедно со Иван Тричковски и Даниел Мојсов.

Спировски потпиша договор за следните две години, откако ги помина успешно медицинските прегледи.

„Среќен сум што потпишав со АЕК. Ќе го дадам својот максимум“, кажа Спировски.