Шаќири се почести со бесен автомобил од 200.000 евра (ВИДЕО)

Фудбалерот на Ливерпул, Џердан Шаќири реи да се почести со уште еден скап автомобил. Иако во својата гаража има автомобили како Бентли и други, сепак сега си купи и едно Ламборгини.

На собирот на репрезентацијата се појави во луксузното Ламборгини, кое вреди повеќе од 200.000 евра и привлече големо внимание.