Алисон Бекер мрази да прима голови, тоа го покажа и вечерва (ФОТО)

Голманот на Ливерпул, Алисон Бекер, со својот израз на лицето само покажа зошто е еден од најдобрите чувари на мрежата во светот.

Тој прими гол од Брајтон во 45. минута, а неговиот израз на лицето беше како да му се срушил светот врз глава. Со неговата реакција стана хит на социјалните мрежи.