Неверојатно: Борачка на мерење дојде - гола! (ФОТО)

Хелен Пералта е главна тема на социјалните мрежи затоа што на мерењето пред вечерашната борба против Ботхело се појави гола, со тоа што на градите имаше мали лепенки.

Пералта неодамна се појави како натпреварувач во „Ултимејт Фајтер“, а притоа реши да се појави целосно гола и така привлече внимание.

Таа ја почна професионалната кариера во 2018 година, при што се бореше седум пати и запиша пет победи и два порази.