Ја нокаутираше противничката, па ги почести гледачите со „жежок“ танц! (ВИДЕО)

Популарната ММА-натпреварувачка, Валери Луреда стана хит на социјалните мрежи со победата против Тара Граф по техничкиот нокаут.

Валери се погрижи сите да зборуваат со неа, така што ги почести гледачите на борбата со „жежок“ танц.