Волеј на годината: Голчиштето на Јанузовиќ мора да се гледа неколкупати (ВИДЕО)

Златко Јанузовиќ, фудбалерот на австриски Ред Бул Салцбург постигна таков спектакуларен гол со волеј по корнер, што човек мора да го погледне голчиштето неколкупати и да се воодушевува од мајсторијата за најавни ТВ-шпици.